KURZY
HR MARKETINGU 

Vzdělávejte své zaměstnance pomocí našich marketingových školení a připravte se na aktuální výzvy na trhu pomocí současných trendů.

Kontaktujte nás

HR MARKETING KURZ

V rámci našich služeb poskytujeme školení o HR marketingu, který je pro firmy jedním z klíčových nástrojů.

Naučíme vás jak pracovat s moderními marketingovými nástroji pro získání cílové skupiny. Nebo jak vybrat a nastavit úspěšnou a ziskovou HR strategii. O školení vašeho HR oddělení se postará náš specializovaný marketingový konzultant s dlouholetými zkušenostmi v oboru.

Naučíme váš tým pracovat s moderními online nástroji pro akvizici. Konkrétně s Facebookem a Instagramem (Meta Business Suite, Creator Studio, Business Manager), LinkedIn (organický feed, analytika, Advertise), TikTok (feed), Canva (tvorba grafiky a video příspěvků).

Také vám poradíme jak kompletně nastavit strategii Employee Brandingu v prostředí sociálních sítí a na webu. Z kurzu odejdete s okamžitě použitelnými nástroji a postupy, které posílí vaše obchodní cíle.

MGR. VILÉM TERICH

Marketing consultant

V oboru marketing pracuje více než 10 let. Specializuje se na inovace v digitálním marketingu B2B, kde se stal uznávaným odborníkem. Nyní je CMO ve společnosti CoolPeople. Během své kariéry pracoval pro velké a středně velké společnosti v oblasti e-commerce, B2B a B2C. Vystudoval obor mediální komunikace. Za své největší úspěchy považuje CoolJobs a CoolPeople Pool.

KURZ JE VHODNÝ PRO

HR & Hiring Manager

HR & Recruitment specialista

HR Generalist

HR & Recruitment Konzultant

a další HR specilisty

ZÍSKÁTE

  • moderní vhled do HR marketingu
  • praktické a teoretické znalosti akvizičních nástrojů
  • základy Employee Brandingu
  • znalosti pro přípravu marketingové strategie v HR
  • znalost terminologie
  • návod pro budování firemního brandu

FORMA KURZU

  • Osobně ve vaší společnosti
  • Online nebo v externích prostorech

Pošlete nám své kontaktní údaje a my se s vámi spojíme a domluvíme se na školení podle vašich individuálních potřeb, včetně ceny a rozsahu.

30 000 CZK (základní)

+ DPH

Cena školení je individuální a vychází z rozsahu a konkrétních požadavků našich klientů.

KONTAKTUJTE NÁS

Aby vaše marketingová strategie v oblasti HR správně fungovala, musíte znát konkrétní zásady, postupy, časté chyby a omyly. Objednejte si ji nyní vyplněním níže uvedeného formuláře.

 

Jméno

 

E-mail

 

Telefon